Погода у Дніпрі радує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря прогріється від +16 до +18 тепла. Вітер в Дніпрі буде західний. Схід сонця можна спостерігати о 06:47, а захід - 16:49.

Вологість повітря складе від 27 до 52 %.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

26 вересня вшановується пам'ять святого Корнилія сотника. До цього часу закінчується формування осінніх зграй граків. Наші пращури помітили: коли граки відлітають, уже можна чекати снігу. А якщо у цей день піде дощ, то погода найближчим часом буде похмурою.

Як вже писав Знай.ua, у неділю, 22 вересня, відзначається одне з найважливіших свят для всіх християн, пов'язане з батьками непорочної діви Марії

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що погода на початок тижня: Україну затягнуть темні хмари, принісши з собою осінній "душ"

Портал Знай.ua повідомляв про те, що в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.