В одному з супермаркетів Дніпра помітили незвичайних мешканців, вони бігають просто по продуктах і адміністрація магазину ніяк на це не реагує.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

У Дніпрі в супермаркеті на житловому масиві Покровський помітили велику кількість тарганів. Дніпряни відзначають, що їх там цілі зграї і вони без яких-небудь перешкоди лазять по продуктам, які потім можуть придбати люди.

Непроханих гостей помітили в супермаркеті "Сільпо" на вулиці Юрія Кондратюка, 4. Цей супермаркет знаходиться в досить таки популярному районі, тому тут щодня купують продукти сотні городян.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Постійні покупці в одному з супермаркетів на Комунарі", — прокоментував очевидець.

Нагадаємо, що популярний одеський супермаркет вляпався "гнилий" скандал, городяни в люті: ганебні кадри

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.

Також портал "Знай.uа" інформував, що АТБ потрапили в "гнилий" скандал, українці в люті: шалені гроші за плід, який сховає вас у лікарню