У Дніпрі діти вибрали для розваг зовсім непридатне для цього місце, це не на жарт налякало містян.

Так, на житловому масиві Перемога дніпряни помітили, як діти лазять по будівельному крані. Небезпечне місце розваги для дітей помітила дніпрянка Ірина Степанюк.

"Денне дозвілля школярів у Дніпрі!", — написано в повідомленні жінки.

Користувачі мережі не на жарт захвилювалися місцем дозвілля школярів. І взялися коментувати пост Ірини Степанюк в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Батьків оштрафувати. Може бути так дійде. Потім звіздюлів випишуть", "Кошмар", "Цікаво, а де в цей час охорона будівництва", - обурилися користувачі мережі.

Також деякі обурилися, чому автор відео не викликав поліцію, а просто стояв і знімав все, що відбувається.

"Автор ви б не писали пости б, а викликали поліцію. Я коли побачила, одразу викликала. Приїхали. Слава богу, все закінчилося не сумно. Вітер сильний, могли і злетіти", - написали у Facebook.

Нагадаємо, за тиждень в Запоріжжі зафіксували кілька випадків захворювань дітей гострими кишковими інфекціями. У селі Мар'їнка Запорізької області 6 випадків отруєння.