На Дніпропетровщині із колодязя витягли кішку, яка пробула там майже дві доби.

Про це повідомляє ТСН.

На Дніпропетровщині врятували домашню улюбленицю, яка була на межі смерті майже дві доби. Пухнаста кішечка потрапила в занедбаний колодязь, але їй вдалося зачепитися за гілочку за яку вона трималася аж поки її не визволили. Саме ця гілка врятувала киці життя і вона не втонула в колодязі.


Господарі пухнастої випустили її погуляли, а коли не дочекалися улюбленицю додому вирушили на пошуки. Тільки на другий день пошуків їм вдалося почути нявчання своєї киці. Виявилося, що вона провалилася аж на 8-метрову глибину. Не потонула, бо змогла вхопитися за гілку.

На місце пригоди господарі викликали бригаду рятувальників ДСНС. Вони оперативно дістали кицю і передали власникам.

Нагадаємо, що чоловік у Вінниці вбив власну кішку Анфісу на очах у дітей. Як ми повідомляли раніше, нелюд скинув тварину з вікна багатоповерхівки, а потім прийшов добити.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, вінницький шкуродер вийшов сухим з води і завів собі нову жертву.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що в Одесі матір позбавилась дитини нелюдським способом.