У Дніпрі спалахнули як сірники два автомобіля і згоріли дотла.

Про це повідомляє Інформатор.

У ніч на 24 вересня, на вулиці Великій Диєвській сталося загоряння. Спалахнули два автомобілі: Honda CR-V і Volkswagen Passat. Цей інцидент стався близько 2:00. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.


Власник автомобіля Volkswagen розповів, що йому зателефонував сусід і повідомив про те, що горить його авто. Першим загорівся автомобіль марки Honda, а вже надалі вогонь перекинувся на автомобіль, що стояв поруч. Обидва транспортних засоби вигоріли вщент, і ремонту вони вже не підлягають.


Рятувальники розповіли, що за попередньою інформацією причиною пожежі стало загоряння в моторному відсіку позашляховика.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз правоохоронці Дніпра будуть з'ясувати чи був це підпал, чи ні.

Нагадаємо, у Києві у дворі житлового будинку спалахнув пожежа. За адресою бульвар Марії Приймаченко, 5 загорівся електричний автомобіль Chevrolet Bolt.

Як повідомляв Знай.uа , київський ТРЦ Ocean Plaza охопило полум'я, людей евакуюють: густий дим заповнив всі.

Також Знай.uа писав про те, що чоловік вирішив спалити траву біля своєї ділянки, а в підсумку позбавив сусідів майна.