У Дніпрі маленька невідома тваринка влаштувала справжній переполох і не на жарт налякала місцевих жителів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі люди помітили невідомого пухнастого звіра, який був без очей. Пухнастик біг в лісок, адже люди йому явно не подобалися.

Хоч звір був маленьким, своєю присутністю він все ж таки налякав дніпрян. При цьому ніхто точно не знає, хто цей загадковий звір, адже раніше тут таких не бачили.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сьогодні зустріли в Олександрівці по дорозі в лісок ось таке диво. Хто-небудь знає, хто це? Може кріт? ", написала в соцмережі дніпрянка Ольга Парфьонова.

Але, біолог Віктор Мильвус спростував припущення дніпрян, що це був кріт. Цей звір виявився безвинним сліпишем, який живе під землею і харчується корінням рослин.

"Під землею немає меж. Він може виявитися скрізь, де є грунт", — розповів Віктор Мильвус.

Нагадаємо, археологи виявили дивовижні останки раніше невідомого виду титанозавра.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в австралійському Квінсленді палеонтологами була виявлена давня стежка з скам'янілих слідів.

Також "Знай.иа" писав, у беспанцирного предка сучасної черепахи замість панцира розвинулося щось інше.