Через марафон “АTB Dnipro Marathon”, який проходитиме з 21 по 22 вересня в Дніпрі, рух транспорту буде перекрито.

Це традиційний забіг. На бігову трасу вийдуть близько 4500 спортсменів з різних країн світу.

Проте дніпряни відчують незручності через перекриті дороги у кількох районах міста.

Сьогодні з 11:00 до 21:00 22 вересня буде перекрито рух транспорту на вул. Д. Яворницького: від вул. Короленка до вул. Михайла Грушевського, а також на перехресті з вул. Володимира Мономаха.

У цей час призупиняється рух тролейбусів маршруту № 1, а "кільце "А" і "кільце Б" рухатимуться за зміненим напрямку: пл. Соборна - вул. Гагаріна - Запорізьке шосе - вул. Титова - вул. Робоча - вул. Шмідта - вул. Пушкіна (до вул. Андрія Фабра) - вул. Пушкіна (до вул. Канатній) - вул. Шмідта - вул. Робоча - вул. Титова - Запорізьке шосе - вул. Гагаріна - вул. Соборна.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

22 вересня з 6:30 до 16:00 відбудеться перекрито рух транспорту на вул. Д. Яворницького (від перехрестя з вул. Короленка до перехрестя з вул. Юліуша Словацького) і вул. Князя Ярослава Мудрого (від перехрестя з вул. Юліуша Словацького до вул. Княгині Ольги).

22 вересня з 6:30 до 12:00 закриють рух на вул. Набережній Заводській (від річпорту до Льодової арени, з перекриттям перехресних шляхів).

22 вересня з 6:30 до 16:00 відбудеться закрито рух транспорту на вул. Ю. Словацького, Січеславського Набережній (з перекриттям перехресних шляхів).

22 вересня з 6:30 до 14:30 буде закрито рух транспорту на вул. Набережній Перемоги (від Придніпровської академії фізичної культури і спорту в коло на ж / м Перемога-3, з перекриттям перехресних шляхів).

20-22 вересня парковка на площі Героїв Майдану працювати не буде.

Також, 22 вересня з 06:00 до 16:00 призупиняється рух тролейбусів маршрутів № 2, № 10 і № 12.

Інформацію надали у підприємстві "Дніпровський електротранспорт".

Як повідомляв Знай.ua, криворіжці везуть Зеленському фото загиблих на Донбасі земляків.

Також Знай.ua розповідав, що у Києві фура відправила легковика з людьми в стовп.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що вчора у Дніпрі замінували офіс в центрі, сотні людей на волосині від загибелі.