На Дніпропетровщині десятки людей взяли участь в акції "Ні!" - капітуляції".

Про це повідомляє інформаційний портал 0564.ua.

У четвер, 19 вересня жителі Кривого Рогу висловили свою позицію щодо реалізації рішень в рамках так званої "формули Штайнмайера". Місцеві жителі заявляють, що категорично проти проведення виборів на окупованому Донбасі та надання ОРДЛО особливого статусу.

У свою чергу правозахисниця Валентина Кривда розповіла, що цією акцією жителі Кривого Рогу показали, що є безліч людей, які можуть стати на захист України.

Також жінка розповіла, що на додачу до петиції вона відправить президентові України Володимиру Зеленському всі фотографії загиблих на сході країни.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я особисто беру на себе обов'язок доставити ці фотографії і переконатися, що вони висять у кабінеті президента. Щоб він, приймаючи будь-яке рішення, а тим більше перед зборами Нормандської четвірки, бачив перед очима обличчя наших героїв", - розповіла вона.

Говорят участники акции «Нет капитуляции!» в Кривом Роге :

Geplaatst door 0564.ua - Сайт города Кривого Рога op Donderdag 19 september 2019

Нагадаємо, Зеленський публічно пригрозив олігархам.

Як повідомляв Знай. ua, студенти КНУ імені тараса Шевченка мітингували проти професорства одіозного Валерія Іванова.

Також Знай. ua писав, що пожежні збунтували проти головних корупціонерів України.