На Дніпропетровщині правоохоронці затримали чоловіка з гранатою і пістолетом.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У четвер, 10 вересня, у Кривому Розі під час патрулювання вулиць міста нацгвардійці зупинили підозрілого чоловіка. У нього при собі виявився пістолет і граната. Ця пригода сталася на вулиці Катеринівській.

Чоловік, який переносив зброю, виявився 34-річним місцевим жителем. Правоохоронці вилучили у порушника револьвер та гранату Ф-1.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз правоохоронці Саксаганського відділення поліції з'ясовують всі деталі події.

Нагадаємо, що жахлива трагедія стався в одному з сіл Болградського району Одеської області. П'ятирічний хлопчик грав зі своєю семирічною сестрою, забравшись на стіг сіна недалеко від свого будинку.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.