У Дніпрі на парковці за одну ніч дотла згоріло два автомобіля.

Про це повідомляє Інформатор.

У п'ятницю, 20 вересня, на вулиці Дарницькій загорілося три автомобілі: Range Rover, Nissan Qashqai і Mazda 3. На щастя, постраждалих в результаті події немає.

На місце події прибув наряд рятувальників ДСНС. Вони встановили, палаючі автомобілі перебували на платній парковці біля житлового будинку. Також співробітники ДСНС розповіли, що пожежа почалася з позашляховика Range Rover, а після вогонь перейшов на Nissan. Через вогонь та велику температуру також постраждала припаркована поряд Mazda.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В результаті цієї НП дві машини повністю згоріли. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало загоряння в моторному відсіку позашляховика.

Зараз правоохоронці будуть встановлювати, чи це був умисний підпал чи коротке замикання.

Нагадаємо, що за інформацією журналістів, на трасі між населеними пунктами Мошні та Будище, попередньо, автомобіль BMW вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з автобусом.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі на вулиці Паторжинського гілка аварійного дерева впала прямо на проїжджаючу повз машину Toyota.

Також Знай.uа писав про те, що автомобіль Opel, не пригальмовуючи, протаранив маршрутку з пасажирами.