У Дніпрі СБУ викрила організовану групу вимагачів, які назвалися правоохоронцями.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Працівники СБУ викрили злочинне угруповання, яке вимагало гроші у місцевих підприємців. Учасники злочинного угруповання видавали себе за працівників СБУ, щоб не викликати зайву підозру до себе. А також представлялися слідчими поліції і "злодіями в законі".


Зловмисники скоїли розбій і вимагали від підприємця 300 000 доларів. В іншому випадку вони погрожували чоловікові і його родичам розправою. Але навіть після отримання грошей злочинці не зупинилися, вони почали вимагати, щоб чоловік переписати свій бізнес на них.

Оперативники спецслужби задокументували факт отримання частини хабара в розмірі 100 000 доларів. Правоохоронці затримали одного з учасників угруповання у торгово-розважальному центрі під час одержання чергової частини грошей.


Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження, за ст. 187 (розбій) та 189 (вимагання) КК України. На даний наразі триває досудове слідство.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що жахлива трагедія стався в одному з сіл Болградського району Одеської області. П'ятирічний хлопчик грав зі своєю семирічною сестрою, забравшись на стіг сіна недалеко від свого будинку.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.