На Дніпропетровщині хлопець вибачився за те, що обляпав дівчину водою з калюжі.

Про це мешканець Нікополя Анатолій Скороход написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У мережі з'явився незвичайний пост-вибачення, який написав нікопольчанин Анатолій Скороход. У ньому він розповів, як напередодні їхав на машині, в цей момент біля проїжджої частини йшла дівчина з дитиною біля садочка по вулиці Чебаря. Він потрапив в яму і обляпав людей. Він щиро попросив вибачення за такий проступок.


"Хочу попросити вибачення у дівчини. Йшла з дитиною по Чубаря біля садка поряд з приватом. Я проїжджаючи повз на машині напевно її обляпав. Води на дорозі було не багато, просто в яму вскочив", написав чоловік.


Користувачі мережі схвалили такий жест чоловіка і взялися коментувати його пост.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні на Новому мосту перекриють дві смуги для слідчого експерименту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Раніше Знай.ua повідомляв, у київському метро виникла масова тиснява, - перші кадри дичини.

Також Знай.ua писав, у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.