Під Дніпром обурені люди перекрили дорогу з вимогою вирішити проблему з питною водою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Під Дніпром в селищі Солоному обурені місцеві жителі перекрили головну дорогу. Люди вийшли на вулицю, з вимогою від влади як можна швидше вирішити проблему якості питної води.


Організатори даної акції стверджують, що будуть проводити подібні перекриття регулярно. До тих пір, поки не доб'ються змін у якості води.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині зафіксували новий випадок ботулізму. Про це повідомляється на сайті Дніпропетровського обласного центру МОЗ. У Кривому Розі Дніпропетровської області зафіксували випадок захворювання на ботулізм.

Також портал "Знай.uа" писав, что в Дніпрі на житловому масиві Тополя поліція затримала чоловіка, який лазив по дитячих колясок біля лікарні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що шукали через Інтерпол: крадену машину засікли під Вінницею.