На Дніпропетровщині знайшли реактивний снаряд.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

В полях Дніпропетровщини виявили боєприпаси часів Другої Світової війни. Пошуковики організації "Пошук-Дніпро" знайшли у полі біля села Недайвода німецький 280 мм реактивний снаряд.

Також зазначається, що недалеко від села Вільне Дніпропетровської області під час проведення навчань з фізичної підготовки знайшли радянську авіабомбу ФАБ-50, яка стирчала з землі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі знайдені боєприпаси були знищені контрольованими підривами.

Нагадаємо, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними із загальної програми обслуговування стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 серпня, бригада робочих розбирала залишки старого будинку біля нового приміщення Острозького відділу поліції.

Також Знай.uа писав про те, що в селі Великий Любінь знайшли два артилерійських снаряди