У Дніпрі Porsche Cayenne зніс огорожу і потрапив на трамвайні колії.

Про це повідомляє Інформатор.

18 вересня, у Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького, в районі зупинки "Магазин Юний технік", Porsche Cayenne влетів в дорожнє огородження.


Як розповіли правоохоронці, автомобіль в'їхав в огорожу внаслідок чого розбив ліву частину бампера. Porsche Cayenne винесло на трамвайні колії, наслідки аварії перешкоджають проїзду трамваю маршруту №12 в сторону 12-го кварталу.


За словами свідків пригоди водій поводився неадекватно, при цьому він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Варто відзначити, що винуватець ДТП відмовився пройти тест на наявність алкоголю в його організмі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Медики оглянули потерпілого, — у водія травма кисті.

Нагадуємо, що вчора на Львівщині у зіткненні легковика з рейсовим автобусом загинула одна людина.

Як повідомляв портал Знай.uа , ДТП сталося 15 вересня в селі Мазурівка Тульчинського району.

Також Знай.uа писав про те, що на Харківській вулиці Сумській некерований автомобіль вилетів на тротуар і збив пішоходів.