У Дніпрі чоловік на полюванні, випадково підстрелив свого сина.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі в приймальне відділення обласної дитячої лікарні на Космічній привезли 8-річного хлопчика з вогнепальним пораненням. Куля потрапила в шию і грудну клітину, тому дитину одразу ж направили до хірургічного відділення. Медики розповіли, що, на щастя, все обійшлося, і зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Як з'ясувалося пізніше, дитина відпочивав в селі у родичів разом зі своїм батьком. Вранці чоловік взяв рушницю і пішов на полювання. Хлопчик дуже хотів побачити, як тато стріляє, тому попросив свого дядька відвезти його до нього.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вони сіли на мотоцикл і поїхали в ліс, де був батько хлопчика. Чоловік, не помітивши сина і свого брата, вистрілив з рушниці якраз в той момент, коли вони проїжджали повз. Дріб відрикошетила в бік мотоцикла, внаслідок чого потрапила в дитину і чоловіка.

Дитину вже виписали і він почуває себе добре.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 17 вересня, у Києві легковик на шаленій швидкості протаранив тролейбус з людьми.

Як повідомляв портал Знай.uа , на Львівщині озвірілий чоловік влаштував пекельне ДТП і відкрив стрілянину.

Також Знай.uа писав, в Харківській області вирок суду отримав чоловік, який за кермом УАЗа збив на смерть 11-річну школярку.