У Дніпрі жінка викликала поліцейських, щоб перевірити їх швидкість.

Про це повідомляє Інформатор.

На лінію 102 надійшло повідомлення про бійку на вулиці Нахімова. Потім по телефону сказали, що це домашнє насильство.

На місце події прибув наряд поліції. Заявниця повідомила про крадіжку, але в розмові з правоохоронцями жінка постійно плуталася у свідченнях – називала різні суми вкрадених грошей.

Потім вона почала стрибати і повідомила, що у неї сьогодні День народження. Свій дзвінок заявниця пояснила тим, що хотіла зробити собі подарунок — перевірити, як швидко патрульні приїжджають на виклик.

Правоохоронці склали протокол про адміністративне порушення за ст. 183 КуПап (завідомо неправдивий виклик спецслужб).

Нагадаємо, що у запорізькій маршрутці пасажир вправно поквитався зі злодієм, який рився в жіночій сумочці.

Як повідомляв Знай.ua , розлютившись, що його двомісячного цуценяті не стає краще, одесит розгромив ветеринарну клініку, де лікували тварина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".