У Дніпрі на Новому мосту епатажна фотомодель Ася Микович влаштувала «голу» фотосесію. Дівчина обіцяла роздягнутися перед объектовом, коли стане відомий результат парі між мером Дніпра Борисом Філатовим і президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомляє «Інформатор».

Увечері 14 вересня вона опублікувала фото в Instagram: на ньому вона позує в прозорій сукні. Вона зазначає, що оголилася не повністю, тому що доля Нового мосту досі залишається невизначеною.

«Парі в силі. Наскільки мені відомо, буде зібрана комісія, яка оцінить якість ремонту. Міст і раніше кілька разів відкривали і закривали, тому буде правильніше дочекатися офіційного вердикту… Тепер давайте дамо можливість сказати тим, у кого більше можливостей і повноважень для оцінювання. На рахунок кота: згідно сучасної копенгагенської інтерпретації, кіт, що сидів на ящику, і живий, і мертвий одночасно. Так і суперечка на рахунок мосту — виграно і програний одночасно», — написала дівчина.

Красуня з Дніпра оголилася на Новому мосту

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше В "Слуги народу" назвали ймовірних голів і членів ЦВК: "Є список на серветці".

Як повідомляв портал "Знай.иа" Соратник Путіна розповів про плани президента РФ на Україну: "Бомба уповільненої дії".

Також Знай.иа" писав, що Олена Зеленська зробила несподіване зізнання на всю країну: "Краща на планеті".