14 вересня в Дніпро з робочим візитом прибув президент України Володимир Зеленський. Затримуватися за тянучими розмовами в аеропорту він не став.

Владимир Зеленский прилетел в Днепр

Geplaatst door Информатор op Zaterdag 14 september 2019

Глава держави не забув привітати жителів міста зі святом, а також попросив пробачення за затримку в дорозі. Відразу після цього Президент представив нового голову Дніпропетровської області Олексія Бондаренка.

Перш ніж Володимир Зеленський сів у підготовлений для нього тролейбус, до нього звернулася жінка. Вона попросила Президента розібратися з розслідуванням крадіжки її телефону, яке затягнулося на кілька років.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Президент миттєво відреагував на незвичайне прохання і запропонував купити жінці новий телефон. Та відмовилася і пояснила, що на загубленому пристрої були важливі фотографії. Чи отримає ця ситуація якесь продовження наразі нічого не відомо.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли піде з поста президента: "У мене дуже мало часу"

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський дав жорсткий наказ СБУ, на кону - мільйони.