У Дніпрі господар будинку зарізав непроханого гостя і викинув його труп на вулицю.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі знайшли бездиханне тіло чоловіка біля дитячого садка на вулиці Передовій. Правоохоронцям Дніпра вдалося розшукати вбивцю.

Правоохоронці з'ясували, що потерпілий зайшов на територію чужого приватного будинку. Господиня попросила свого родича вигнати його, після чого між чоловіками виник конфлікт. У ході перепалки один з них схопив ножа і вдарив ним опонента у груди.

Від безлічі отриманих поранень непроханий гість помер на місці події. Зловмисник вирішив витягнути тіло чоловіка за територію будинку і кинути його там.

Дніпровські правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). 63-річному чоловікові вже повідомили про підозру, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що українська дівчина працювала на околиці польського міста Гожув-Великопольський. Її хлопець приїхав відвідати її в розпал робочого дня, але в якийсь момент просто дістав пістолет і влучив дівчині прямо у голову.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , бив молотком, поки не набридло: одесит звірячому розправився з пенсіонеркою

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що вітчим забив дівчинку до смерті: в Дніпрі сталося непоправне, душогуб досі на волі.