У суботу, 14 вересня Дніпро відсвяткує 243 День народження. В цей день в місті відбудеться безліч заходів, кожен зможе знайти собі щось до смаку.

Про це повідомляє Інформатор.

У переддень урочистості місто почали приводити в порядок. Так, в ніч з 12 на 13 вересня на вулицях міста працювало в кілька разів більше техніки, ніж зазвичай.


До святкування місто ретельно прибирають, різна спецтехніка працює не тільки в центрі міста, але й у віддалених районах.


В ніч з четверга на п'ятницю Дніпро мили особливо старанно. Комунальна техніка працювала протягом всієї ночі, прибираючи не тільки автомобільні дороги, але і тротуари. Після такого масштабної прибирання місто виглядає світлішим і охайнішим.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, запланована програма передбачає веселощі і видовища на різний смак. Оскільки тематика фестивалю досить незвичайна й різноманітна, тому заходи будуть проводитися на деяких локаціях одночасно.

Також Знай.uа писав про те, що "He is back": як Коноплянку зустріли на рідній "Дніпро-Арені".