У Дніпрі адміністрація кладовища зняла прапори з могил загиблих бійців.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

У Дніпрі комунальники зняли прапори України з могил загиблих бійців на сході країни. Такий жест не на жарт обурив ініціаторів проекту і сімей загиблих.

Директор департаменту соціальної політики мерії Дніпра Юлія Дмитрова зазначила, що до Дня Незалежності України ініціативна група без узгодження з міською владою і адміністрацією кладовища встановила на могилах кілька десятків металевих флагштоків з прапорами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона зазначила, що вони не можуть гарантувати збереження прапорів, так як це поза межами їх контролю. При цьому вона розповіла, що цвинтар планують модернізувати. Всі могили бійців будуть замінені на однотипні, а поруч з ними встановлять один великий флагшток.

Нагадаємо, окупанти тисячу разів пошкодували, що зв'язалися з ВСУ: запекла сутичка обернулася кошмаром.

Як повідомляв Знай.ua , окупанти обстріляли позиції ВСУ: наші у відповідь жорстко дали по зубах.

Знай.ua писав, "Королівська бригада" ВСУ вирвала з лап окупантів населений пункт: подробиці.