На Дніпропетровщині напівгола жінка шокувала весе місто.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Павлограді інспектори "Муніципальної варти" виявили двох осіб — чоловіка і жінку — у стані сильного алкогольного сп'яніння.


Напівгола жінка лежала прямо на проїжджій частині. Коли інспектори спробували зробити п'яній парі зауваження, вони почали відповідати агресією, нецензурно висловлювалася і кидалась камінням.


Інспектори "Муніципальної варти" викликали на місце події наряд поліції. Відносно порушників громадського порядку склали адміністративний протокол і передали їх до рук прибулих правоохоронців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що в Дніпрі сталася масштабна автомобільна аварія, яку здійснив нетверезий водій легковика.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.