В Дніпрі правоохоронці викрили торговців людьми.

Про це повідомляє інформаційний портал "Newformat.info".

Правоохоронцям Дніпра вдалося затримати п'ятьох членів групи, які причетні до торгівлі людьми.

У поліції розповіли, що до них кілька місяців тому звернувся місцевий житель і повідомив про вимагання у нього великої суми грошей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.


В результаті спецоперації, при отриманні від потерпілого першої частини грошей був затриманий один з лідерів групи. Одночасно в різних частинах Дніпра поліцейські затримали інших членів злочинної групи.

Правоохоронцям вдалося встановити, що зловмисники, застосовуючи фізичне і психологічне насильство, займалися здирством і викраденням людей. Було проведено ряд обшуків за місцем проживання та в автомобілях затриманих. В квартирі одного з чоловіків поліцейські вилучили травматичний пістолет з патронами.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


За скоєне зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність, передбачена частиною другою статті 189 (вимагання) та частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), яка передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, за останні 27 років жертвами торгівлі людьми стали більш 200 000 громадян України.

Як повідомляв раніше Знай.uа , що викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".

Також Знай.uа писав про те, що доерівники Кіровського інтернату в селі Таврійське, що в Запорізькій області використали людей з інвалідністю як робочу силу на присадибних ділянках, повідомляє ТСН.