В Дніпрі маршрутники відмовилися везти дітей, яким не вистачало грошей на проїзд.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній.

У Дніпрі два 14-річних підлітка після футболу поверталися додому. Але виявилося, що хлопці загубили гроші на проїзд. У підлітків залишилося лише 10 гривень, щоб повернуться додому. Діти спробували пояснити водієві ситуацію, але постійно чули тільки відмову. Але все таки знайшовся добродушний водій і підвіз дітей до будинку.


"Спасибі водієві 66 автобуса, який повіз їх за 10 гривень, а водіям 73 маршруту хочу задати питання: Вас сильно врятують 4 гривні? Невже 4 гривні дорожче, ніж бути людиною? Куди котиться світ? У кожній ситуації потрібно залишатися людиною! Така ситуація може статися і з вашою дитиною, і не дай Бог він потрапить на таких як ви!", – написала в фейсбук-групі "Типовий Тополя-Шевченківський район" Надія Цуканова.

Нагадуємо, що нещодавно аналогічні скарги щодо черг на маршрутки були також від жителів Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Ізмаїлі в одному з будинків на проспекті Суворова виявлено тіло 47-річної жінки.

Також Знай.uа писав, що жителі району львівської Дубляни обурені тим, що вранці виїхати до центру практично нереально через черги на маршрутки, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на соціальні мережі.