Вважали зниклою більше доби. 16-річна школярка Марія Королева пішла до школи №27 і не повернулася додому, наразі вона перебуває у відділенні поліції разом з мамою.

Мама дівчинки Анна Євгенівна повідомила, що її дочка ціла і неушкоджена. Припускають, що увесь цей час дівчина могла перебувати зі своїм молодим чоловіком.

Причино могла стати сварка, що напередодні зникнення відбулася між дівчиною та мамою через навчання, після чого школярка не повернулася додому. Вимкнений телефон викликав підозри, тож стурбована мама звернулася за допомогою до правоохоронців.

На сьогодні невідомо, де весь цей час перебувала дівчинка, однак, є теорія того, що вона була разом зі своїм хлопцем. Хлопця привезли в районне відділення поліції. Батьки зниклої дівчинки спілкуються з правоохоронцями і з'ясовують деталі.

Нагадаємо, У мільйонному Києві зникла школярка, копи прочісують кожен метр: батьки вказали на важливу деталь

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зникла по дорозі до школи: у Дніпрі шукають юну красуню, батьки посивіли за одну ніч

Також Знай.ua писав про те, що У Києві студентка таємниче зникла з гуртожитку, батьки благають про допомогу: прикмети і фото юної красуні