Мер Дніпра Борис Філатов достроково здав відремонтований Новий міст. Тим самим продемонструвавши, що виграв суперечку у глави держави Володимира Зеленського.

Про це повідомляє інформаційне видання "Країна".

12 липня під час візиту Зеленського Дніпро він уклав публічне парі з мером: якщо міст не відремонтують до 14 вересня, то Філатов покине свою посаду. Філатов відкрив міст 7 вересня, тим самим продемонструвавши, що виконав свою обіцянку.

Але не все так гладко. На наступний день після відкриття канал олігарха Ігоря Коломойського "1+1" випустив розгромний сюжет про міст і про мера. Після такого ходу, Філатов заявив, що виклик прийняв, і пообіцяв вивалити на нього тонну свіжого компромату.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але незважаючи на все це, другий учасник спору - Володимир Зеленський і словом не обмовився про те, що Філатов виконав умови парі.

За даними видання "Країна", президент Зеленський планує приїхати в Дніпро в суботу 14 вересня і тим самим особисто перевірити готовність мосту.

Нагадаємо, що "Порох впаде, його змінить зелений господар": пророцтва Ванги про Зеленського дійшли до наших днів, що з цього правда.

Як повідомляв портал Знай.іа, Зеленський зробив неймовірний подарунок звільненим морякам

Також портал Знай.іа писав, що звільнений моряк поділився емоціями від зустрічі з Зеленським: "Дуже щирий і зворушливий".