Навіть після відкриття Нового мосту у Дніпрі на ньому тривають роботи.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі раніше терміну відкрили головну переправу міста - Новий міст. На мосту з'явилися нові відбійники і незвичайна інсталяція — крісло міського голови. Він зроблений з арматури і нагадує залізний трон.

Після ремонтних робіт на мосту з'явилися велодоріжки, які пофарбовані червоним кольором.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Але все ж роботи на Новому мосту продовжаться і після відкриття, так як ще багато треба доробити. Наприклад, сходи по обидві сторони Нового мосту зруйновані. У мерії розповіли, що вже розробили кошторис на їх реставрацію. Загальна кошторисна вартість ремонту сходів становила 11 млн 344 тис. 278 грн. За умови виділення грошей у 2020 році, роботи триватимуть 5 місяців. Варто відзначити, що перекривати дорогу для цього не потрібно.

Крім того, на мосту з'явиться нове освітлення, а на час виконання робіт тимчасово обмежать рух.

Також будуть проводиться роботи по деформаційних швах і заміні опор освітлення на мосту, вартість цих робіт - 26 млн 935 тис. 599 грн 92 коп.

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі повинно було стати зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.