Поліція проводить обшуки в мерії Кривого Рогу.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Починаючи з 2015 року в підрозділах міськради було здійснено близько 300 перевірок. Але при цьому, правоохоронці не виявили жодних порушень. Обшуки проводять співробітники прокуратури та управління захисту економіки.


В 2016 і 2017 році проводилися обшуки при яких були вилучені документи. Тоді чиновників мерії звинувачували в нецільовому використанні бюджетних коштів "шляхом істотного завищення вартості придбаних послуг". Тоді ж Вілкул і Колесніков були оголошені в розшук і втекли з країни.


Колишній генпрокурор Юрій Луценко розповів, що у 2018 році Вілкула і Колеснікова взяли під захист і не дали притягнути до кримінальної відповідальності.

"Колишніх народних депутатів Вілкула і Колеснікова рік тому взяли під захист регламентний комітет ВР, не давши дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності. І тільки після втрати ними депутатського статусу вчора їм оголосили підозри і почали процедуру розшуку", — йдеться у "Фейсбуці" Луценка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, "Удар штанги" у справі МН17: Романенко пояснив, що спільного між звільненням Цемаха і обміном полоненими.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арахамія поставив крапку в амністії бойовиків на Донбасі: "Грати в Нострадамуса...".

Також Знай.uа, писав, позачергові вибори і покупка "Слуги народу": про що шепотілися на секретному засіданні з Зеленським.