Клоун із трилера "Воно" прогулявся по Дніпру.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі компанія друзів, які часто роблять косплеї на різних персонажів знову вирішили виділитися. Ігор Мороз, Стас Губкін і їх подруга Олександра - настільки надихнулися трилером Енді Мускетті "Воно", що не пошкодували часу на створення воістину вражаючого косплею.

У понеділок, 9 вересня можна було побачити божевільного клоуна Пеннівайза, який прогулявся по місту і він навіть проїхався в місцевому трамваї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після прогулянки в трамваї друзі вирушили на фотосесію в одне з покинутих будинків і перемістилися на Катерининський бульвар. Там Пеннівайз привітав дітей і охоче вручав їм червоні повітряні кульки.

Щоб створити такий образ, друзям знадобилося всього лише кілька годин.

Нагадаємо, що 21 та 22 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге пройде міжнародний конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua , Ліза Василенко позбавила фанатів сну інтимними фото.

Також портал Знай.ua писав, як змінилася бунтарка Женя з "Сватів" від Квартал 95.