Через майже місяць після повного перекриття Нового мосту у Дніпрі переправу все-таки відкрили.

Про це повідомляє Інформатор.

Довгі місяці жителі Дніпра мучилися в пробках і стояли в довгих чергах, очікуючи, поки завершиться ремонт Нового мосту. І ось нарештіо 7 вересня міст відкрили. Але на подив, на мосту не було ні традиційних кульок, ні стрічок, ні виступів малюків.

Але все таки мер Борис Філатов надав містянам деякі розваги. Ними стала інсталяція крісла мера, яка була зроблена з арматури. Це повинно було показати, що крісло міського голови не таке м'яке і затишне, як може здатися з боку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У соціальних мережах дніпрян почали з'являтися фото на уявному "троні" градоначальника, але серед всіх знімків можна було побачити навіть відеозвернення, присвячене Президенту Володимиру Зеленському.

Це крісло вже порівняли з троном Дейенеріс і зробили різні меми на цей рахунок.

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі повинно було стати зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.