У Дніпрі озвірілий чоловік перерізав собаці горло на очах у дітей.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 8 вересня на вулиці Новокузнечній п'яний чоловік на очах у дітей знущався над собакою, а потім вдарив беззахисну тварину ножем. На місце події очевидці викликали наряд поліції.


Правоохоронці розповіли, що чоловік вдарив собаку ножем, а потім закинув тварину на плече, заніс у двір і перерізав собаці горло, пошкодивши трахею. Тварину терміново доставили в цілодобову ветеринарну клініку, де її в той вечір і прооперували.


Нагадаємо, жорстоке поводження з тваринами передбачає адміністративну або кримінальну відповідальність. Штраф становить до 8 500 гривень, також можливий адмінарешт до 15 діб і конфіскація тварини. Кримінальна відповідальність передбачає до 8 років обмеження волі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула велика пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех у підприємства Електронмаш.