Мер Дніпра Борис Філатов зворушливо привітав свого заступника Михайла Лисенка.

Відповідний пост Філатов розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сьогодні свій День народження святкує заступник мера Дніпра з питань ЖКГ Михайло Лисенко. В честь цього Борис Філатов залишив зворушливе привітання для свого підлеглого.



Філатов розповів, що вони познайомилися, коли Михайло "в одних штанях" втік з окупованого Криму. Також мер нагадав, що саме Лисенко організував знаменитий референдум про приєднання Донбасу до Дніпропетровської області.


"Нам є що згадати, тільки розповідати навряд чи варто. Він оступався і помилявся, але ніколи не зраджував і не продавав. Він не лізе за словом в кишеню і його обожнюють на рідному "Червоному Камені". І навіть за кількістю вилитого на його голову бруду, він займає стійке друге місце після мене", - написав Філатов в своєму пості.

А в кінці мер Дніпра іронічно додав: "І, так, ти теж був жиробасом".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі стане зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.іа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.іа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.