У Дніпрі чоловік залишив авто з документами і пропав без вісті.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі вже більше тижня шукають безвісти зниклого 41-річного Володимира Володимировича Яковлєва. Чоловік пропав 28 серпня і з тих пір жодного разу не виходив на зв'язок з близькими.

Як повідомляють правоохоронці востаннє Володимира Яковлєва бачили близько 16:00 на житловому масиві Тополя-1. У день зникнення чоловік припаркував свій автомобіль на стоянці, в авто він залишив документи і мобільний телефон.


Був одягнений у сині джинси, блакитну футболку, сині кросівки. Особливі прикмети: худорлява статура, коротке темне волосся, карі очі, шрам на животі.

Якщо ви знаєте, де перебуває Володимир Яковлєв або випадково зустріли його на вулиці, обов'язково повідомте про це Шевченківське відділення поліції, зателефонувавши за телефонами: (097) 240-07-97; (067) 266-54-89. Ви також можете повідомляти всю інформацію на спецлінію "102".

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.