Вже у вересні політичний світ України можуть чекати кардинальні зміни. Адже вже почали роботу нова Верховна рада і новий Кабмін. При цьому змінилися майже всі голови ОДА і не виключено, що мерів також спробують достроково переобрати.

Про це повідомляє інформаційний портал "Слово і діло".

Вже в середині вересня на День міста в Дніпрі стане зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа у парі, яке він уклав з президентом України Володимиром Зеленським. Суть парі така: якщо Філатов закінчить реконструкцію Нового мосту до Дня міста ( 14 вересня), то залишиться на посаді, а якщо ні, піде у відставку.

"Дорогі друзі, парі укладено. І якщо 14 вересня міст не поїде, згідно проектної документації, то я напишу заяву на звільнення", - написав Філатов в Facebook після візиту Зеленського у Дніпро.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.