У Дніпрі з'явилася незвичайна диво-школа.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі на житловому масиві Ігрень звичайна школа №127 змінилася до невпізнання. Невелику стару одноповерхову будівлю переобладнали за зразком європейських шкіл.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Всі стіни школи розписали, тепер школярі можуть на перервах розглядати не однотонні стіни, а цілі твори мистецтва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Крім того, будівлю утеплили, замінили старі вікна і впорядкували територію. Тепер школа повністю готова приймати нових учнів у свої ряди.

Школа. Работали интенсивно и почти не снимали, даже селфи не сделали )) Но на памятное видео удалось наскрести материалы. Спасибо, ребята! ❤️👹 Сергей Шишканов Руслан Ширинов Yulia Malenkovich Tais Patrick Александра Пустовойтова Вы супер команда!

Geplaatst door Liza Basay op Zaterdag 17 augustus 2019

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці розслідують справу про придбання шкльних меблів за завищеними цінами.

Як повідомляв Знай.ua , в Україну прийшло сильне похолодання, яке відчується в середу майже у всіх областях.

Знай.ua писав, що на вихідних пройдуть вже другі всеукраїнські спортивно-патріотичні змагання з гирьового спорту на Кубок "Ядрового герцю".