У Дніпрі можна випити кави посеред будмайданчика.

Про те повідомляє Інформатор.

Ще кілька днів тому на вулиці Короленка у Дніпрі було безліч красивих дерев, які заступали містян від палючих сонячних променів. Але комунальники вирубали розкішні платани для того, щоб перекласти комунікаційні мережі, що проходять глибоко під корінням дерев.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рослини не врятували ні численні мітинги, ні протести, ні петиції. Вирубка дерев так засмутила дніпрян, що вони влаштували їм пишні похорони.

Після цієї сумної історії петиція з вимогою заборонити знищення дерев у місті швидко набрала понад 1000 голосів, але цей документ не надто вразив лісорубів.

Напевно, в Дніпрі незабаром знову побільшає кафе посеред запорошених будмайданчиків.

Нагадаємо, що у Києві натовп до напівсмерті побив поліцейського: закривавлений коп відкрив вогонь

Як повідомив Знай.ua озвірілий чоловік розстріляв поштове відділення

Знай.ua розповідав, через аварію на водогоні ряд київських будинків залишилися без води.