У Дніпрі чоловік намагався задушити студентку в її під'їзді.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 2 вересня, на ж/м Червоний Камінь невідомий напав на студентку і намагався її задушити у власному під'їзді. На щастя, це побачив сусід дівчини і врятував її.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Дівчина розповіла, що вона підійшла до свого під'їзду і намагалася знайти ключі, щоб відкрити його. Але раптом, чоловік на вигляд близько 25 років, підійшов ззаду і запропонував відкрити двері, так як у нього був ключ від домофона. Коли вони зайшли в ліфт, він почав її душити. Коли двері ліфта відчинилися і вона якимось дивом вирвалася, він наздогнав її і пару раз кинув на підлогу, намагаючись душити далі.

Коли дівчина вже почала втрачати свідомість на шум і вийшов її сусід. Зловмисник розповів, що це його дружина і їй стало погано, і щоб не викликати підозри попросив викликати швидку допомогу. Поки сусід пішов за телефоном, той втік, прихопивши рюкзак з телефоном жертви і її документами.

Зараз правоохоронці Дніпра розшукують чоловіка, йому на вигляд 25 років, зріст 170-175 см з травмами на руках.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Слабоумство і відвага: горе-злочинець під Києвом вкрав поліцейське авто і попався через 10 хвилин

Як писав Знай. ua Вже підбирається до Києва: у Вінницькій області перекинулася вантажівка з тоннами хімікатів - "непередбачувані наслідки"

Раніше Знай.ua Хімічна кастрація: як в Україні "перевиховуватимуть" ґвалтівників