Мерія Дніпра влаштувала масштабну перевірку маршруток

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

У Дніпрі будуть ретельно стежити за технічним станом автопарку перевізників. Вже була проведена перша перевірка, в ході якої з'ясувалося, що 54 автобуса в принципі не можуть перевозити пасажирів.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Під час перевірки всім транспортним засобам нараховувалися бали, і якщо автобус отримав низьку оцінку (не менше двох), його не рекомендують до використання на маршрутах. Серед непридатних для перевезення людей опинилися автобуси, які курсують за маршрутами № 18, 19, 20, 27, 34, 141.

Перевізникам дали три тижні, щоб провести "роботу над помилками", і після закінчення цього терміну аварійні автобуси з маршрутів доведеться зняти.

Також варто відзначити, що під час рейду деякі водії намагалися дати представникам мерії хабара.

Нагадаємо, дніпрян катають в "труні на колесах", небезпечно для життя: городян приголомшили "ревізією" в маршрутках.

Як повідомляв раніше Знай.ua , вінничанам влаштували ігри на виживання, краще ходити пішки.

Також Знай.ua писав про те, що одеситка "збила" трамвай, городяни чухають потилиці.