В Дніпрі сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У неділю, 1 вересня о 14:49 у Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на вулиці Володимира Вернадського в Соборному районі Дніпра.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На місце події прибули наряди рятувальників 2-ї і 3-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру та частина спеціальної пожежної техніки. Пожежники встановили, що загорання виникло на 12 поверсі в трикімнатній квартирі.

Рятувальникам вдалося витягнути з палаючого будинку громадянина 1941 року народження. Чоловіка передано медикам швидкої допомоги для подальшої госпіталізації в токсикологічне відділення.

Вогнем знищено балкон та вікно у кімнату, а також пошкоджено речі домашнього вжитку на загальній площі 15 м2.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадуємо, що в Івано-Франківську працює банда шахраїв, які будують з себе працівників комунальних служб.

Як повідомляв Знай.іа, українців кошмарят "мобільні" шахраї: один дзвінок, і грошей немає.

Також Знай.іа писав, що київські щипачі встановили "рекорд", сотня жертв за добу: працювали "під шумок" Дня Незалежності.