У Дніпрі в лікарні Мечникова помер боєць 24-ї бригади.

Про це повідомляє Інформатор.

Іноді страшно уявити, що коїться з українськими вояками на сході України. Мало хто усвідомлює, що щодня на передовій гинуть кращі з нас.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У неділю, 1 вересня в лікарні Мечникова помер ще один захисник України. Фатальне поранення сержант Грицаюк Олександр Володимирович отримав 25 серпня внаслідок ворожого обстрілу наших позицій в районі населеного пункту Мар'їнка.

Знай.ua приносить свої співчуття близьким воїна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що під час так званого "хлібного перемир'я" загинув морпех, 24-річний Сергій Шандра.

Як повідомив Знай.ua раніше, у Польщі трагічним чином загинув 25-річний ветеран АТО родом з Тернопільської області.

Нагадаємо, в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув воїн з Дніпра, Олексій Попко, військовослужбовець 74-го окремого розвідувального батальйону.