Президент України Володимир Зеленський звільнив 16 голів РДА у Дніпропетровській області.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті Президента України.

Володимир Зеленський звільнив 16 голів районних міських адміністрацій у Дніпропетровській області. Причина звільнення всіх голів районних адміністрацій - закінчення строку повноважень президента України.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Повний список звільнених голів районних міських адміністрацій у Дніпропетровській області:

Р. Буленко з посади голови Царичанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області; В. Хведчук з посади голови Томаківської РДА Дніпропетровської області; А. Кісіль з посади голови Софіївської РДА Дніпропетровської області; В. Хрипко з посади голови Солонянської РДА Дніпропетровської області; С. Саламаха з посади голови Пятихатскої РДА Дніпропетровської області; А. Столбченко з посади голови Петриківського РДА Дніпропетровської області; С. Максимчук з посади голови Павлоградської РДА Дніпропетровської області; С. Веслярів з посади голови Меживской РДА Дніпропетровської області; Зражевський з посади голови Магдалинівської РДА Дніпропетровської області; С. Нагайченко з посади голови Криворізької РДА Дніпропетровської області; А. Гапич з посади голови Криничанської РДА Дніпропетровської області; С. Сусловіч з посади голови Дніпровської РДА Дніпропетровської області; Ковальчук А. з посади голови Верхньодніпровської РДА Дніпропетровської області; С. Турченюк з посади голови Васильківської РДА Дніпропетровської області; А. Харченка з посади голови Апостолівської РДА Дніпропетровської області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново зідзвонився з Макроном і Ердоганом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський вдруге вніс на розгляд Ради закон про "евробляхаха".

Також Знай.ua писав, Зеленський запропонував нову Конституцію.