30 серпня, жителі Дніпра помітили розбите рекламне полотно в центрі Дніпра. Комунальні служби міста миттєво зреагували і прибрали скло, яке могло завдати шкоди.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Конструкцію прямо зараз приводять до ладу. На місці повідомили, що одне з ребер рекламного щита, що примикає до зупинки, звалилося. Впавши на землю, скло розбилося на дрібні шматочки.

На щастя, нікого поруч у той момент не виявилося, тому в інциденті немає постраждалих. Зараз на місці працюють комунальники, наслідки неприємності ліквідують.

Нагадаємо, що винуватцем ДТП у Дніпрі став водій автомобіля, в якому перебували діти

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що Одесі зловили чергових автохамів. Горе-водії, щоб скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені тільки для ходьби.