У Дніпрі працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей прибули для перевірки анонімного повідомлення про насильство над дітьми. У квартирі вони виявили 8-річного та 4-річного хлопчика з зав'язаними очима, прикутого ланцюгом до дивана і обмотаного скотчем.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

У Дніпрі діти, яких забрали з сім'ї після виявлення фактів знущань і побоїв, розповіли поліцейським психологам про фізичне і психологічне насильство в сім'ї.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Малюки розповіли, що мати систематично била їх дерев'яною палицею і садила на ланцюг, а коли йшла на роботу, залишала їх під опікою старшої сестри – 13-річної дівчинки.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


"Мама кричала і покривала дітей матом. Часто карала. У неї була палиця, якою вона била їх по спині та інших частинах тіла. З трьома дітьми часто залишалася Мирослава (старша сестра – Авт.), коли мати йшла на роботу", – наголосила практикуючий психолог центру соціально-психологічної реабілітації Марія Атрошкина.


Також діти розповіли, що не хочуть повертатися до матері, оскільки вони бояться її. Зараз мати чотирьох дітей перебуває під домашнім арештом, який триватиме до 22 жовтня.

Нагадуємо, що тиждень тому в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав трирічний дитина з аутизмом.

Як повідомляв портал Знай.ua , Києві байкер влетів у легковик, шалена швидкість не залишила шансів.

Також Знай.ua писав про те, натовп розлючених титушок захопила Поділ у Києві, відбувається щось страшне.