Школярам Дніпра пропонують відмовитися від букетів, щоб врятувати життя.

Про це повідомляє Інформатор.

Вже п'ять років поспіль фонд "Таблеточки" запрошує дітей, батьків, вчителів і вихователів приєднатися до щорічної акції "Благодійність замість квітів".

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Суть цієї акції - подарувати вчителі всього один букет від класу, а інші кошти передати онкохворим дітям.

"Таблеточки" також закликають вчителів і вихователів підтримати акцію і розповісти про неї в школах, дитячих садах або на сторінках соціальних мереж.

Як приєднатися до акції?

Батькам і дітям:
1. Зробіть благодійний внесок на користь онкохворих дітей на сайті благодійної кампанії.
2. Роздрукуй сертифікат про благодійний внесок і подаруйте його разом з букетом від всього класу або групи.

Вчителям і вихователям:
1. Напишіть про підтримку акції на своїй сторінці в Facebook, Instagram або в іншій соціальній мережі.

2. Роздрукуйте плакати в підтримку акції і повісьте на шкільному стенді чи в іншому приміщенні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що 30 серпня виповнюється рівно 15 років з моменту старту будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі.

Як повідомляв Знай.ua , в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.ua писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.