На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співмешканку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький".

У ніч на 28 серпня в селищі Горького чоловік двічі вдарив співмешканку ножем. Постраждалу терміново госпіталізували в найближчу лікарню. Медики розповіли, що жінка отримала рани в плече і живіт.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місце події прибув наряд патрульної поліції. Чоловіка затримали, зараз всі деталі та обставини події з'ясовують правоохоронці.

Інформації про стан жінки немає.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці за адресою вулиця Михайла Ломоносова, 73-79 у ЖК "Сонячна Брама" стався конфлікт між дівчинкою і чоловіком.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , біля харківської станції метро Київська неадекватний чоловік погрожував нацькувати собаку на перехожого.

Також портал Знай.ua писав, що на одеситку напала собака бійцівської породи стаффордширський тер'єр біля проспекту Шевченка.