У Дніпрі у вантажівки на ходу відкрилася кабіна з водієм.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 28 серпня, на проспекті Поля у вантажівки Mercedes на ходу відкрилася кабіна з водієм. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Водій фури розповів, що він їхав вниз про проспекту Поля і перед вулицею Ульянова в'їхав у дощову каналізацію, яка розташована на всю дорогу. Від удару об зливостік у 5-тонника відкрилися замки фіксації кабіни, водій втратив контроль над вантажівкою. Автомобіль понесло вправо і зупинився тільки об світлофорний стовп.


Водій вантажівки від госпіталізації відмовився. Була це несправність замків або людська недбалість, визначить слідство.

Нагадаємо, що під Києвом працівники ритуальних служб перестріляли один одного.

Як повідомляв раніше Знай.ua , ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.ua писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.