На відпочинку у Кирилівці зник 10-річний хлопчик з Дніпра.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

10-річний Давид Самарський пропав у суботу на косі Пересип. Всю поліцію курорту підняли на ноги, шукали зниклого місцеві активісти та волонтери.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


25 серпня неповнолітнього знайшли співробітники кримінальної поліції на одній з баз відпочинку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На щастя, ніхто не заподіяв шкоди дитині. Свою втечу хлопчик пояснив тим, що не хотів їхати додому, бо йому дуже сподобався відпочинок.

Щодо бабусі, яка має опіку над неповнолітнім, складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову.

Як повідомляв Знай.ua , медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти.

Знай.ua писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.