У Дніпро залишиться без популярної мережі супермаркетів "Брусничка" .

Про це повідомляє інформаційний портал "49000.com".

Мережа магазинів "Брусничка", що є роздрібним бізнесом групи СКМ Ріната Ахметова, незабаром припинить роботу у Дніпрі і області.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це заявив співзасновник "Служби розвитку рітейлу" Денис Піддубський. Він розповів, що в компанії постійно відбуваються кадрові зміни, при чому на всіх рівнях. У компанії немає злагодженої і єдиної команди, яка працює на результат.

"Виходячи з повідомлень гравців ринку та інформації у відкритих джерелах, мережа "Брусничка" знаходиться на етапі плавного згортання своєї діяльності", зазначив Піддубський.

На думку експерта, на місце магазинів можуть прийти дніпровські бренди "МаркетОПТ", EVA або VARUS.

Варто відзначити, що компанія "Український Рітейл" здійснює розвиток роздрібного бізнесу SCM під торговою маркою "Брусничка" , компанія була заснована в 2006 році.

Нагадаємо, що популярний супермаркет витер ноги об Закон про Мову: скандал розгорівся з небувалим розмахом в самому серці України

Раніше портал Знай.ua писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощі

Також портал Знай.ua повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після прострочення.