У Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях. Це може викликати у жителів міста деякі труднощі, так як через ремонт можуть бути пробки і перекриття.

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради.

27 серпня проводять ремонт доріг на кількох вулицях Дніпра. Ремонт може передбачати повне перекриття або тимчасове звуження проїзної частини.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Роботи ведуться за такими адресами:

вул. Путилівська (асфальтування тротуарної частини дороги);

Лівобережний під'їзд до мосту № 2 (підготовка до ремонтних робіт пішохідній частині дороги);

вул. Бориса Кротова (асфальтування дороги);

вул. 152-ї Дивізії (асфальтування дороги);

вул. Столярова (установка бордюрів);

вул. Михайла Драгоманова (асфальтування дороги);

вул. Генерала Пушкіна (ямковий ремонт);

вул. Лізи Чайкіної (ямковий ремонт);

вул. Тверська (фрезеровочні роботи).

Нагадаємо, що столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки’обов'язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.